Avantajele Billheap pentru contabilii freelanceri. Manual de utilizare

Ești un contabil freelancer, care se luptă cu sarcina obositoare și consumatoare de timp de a introduce manual facturile în sistemele de contabilitate? Nu mai căuta! Billheap este aici pentru a revoluționa fluxul de lucru și pentru a-ți face viața mai ușoară.

Software-ul nostru inovator îți permite să digitalizezi facturile fără efort, economisind timp prețios și permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: furnizarea de servicii de contabilitate excepționale clienților.

1. Cum funcționează Billheap?


E simplu! Scanează facturile și creează o sarcină pe platforma Billheap. Încarcă facturile scanate, iar software-ul nostru inteligent va extrage automat datele relevante, creând fișiere de import în sisteme de contabilitate populare, cum ar fi Saga, Mentor, Contab și multe altele.

Poți ulterior să descarci comod aceste fișiere din detaliile sarcinii. Cu Billheap, nu este nevoie să înveți cum să navighezi pe o nouă platformă sau să corectezi manual prețurile, descrierile sau informațiile despre furnizor. Programa verifică datele extrase, asigurând acuratețe și economisind timp prețios.

Dar asta nu este tot! Billheap face mai mult decât atât pentru a răspunde nevoilor specifice de contabilitate. Să presupunem că ai nevoie de personalizare pentru conturile contabile și management. În acest caz, poți crea cu ușurință o foaie Excel cu codul fiscal al furnizorului în prima coloană și conturile corespunzătoare în a doua coloană.

Prin includerea acestor informații, poți integra fără probleme structura de contabilitate preferată în software. În plus, poți furniza instrucțiuni specifice sau excepții în secțiunea de comentarii a sarcinii.

De exemplu, dacă vrei să aloci livrări în contul 601 sau penalități în contul 5028, menționează pur și simplu în detaliile sarcinii. Billheap se asigură că cerințele tale unice sunt îndeplinite, oferind o experiență personalizată pentru fiecare contabil.

Înțelegem importanța procesării la timp și eficientă a facturilor. De aceea, garantăm timpi de răspuns rapid. Cu abonamentul nostru de bază, facturile sunt procesate în maximum 2 zile. Cu toate acestea, pentru profesioniștii care doresc rezultate și mai rapide, abonamentele noastre pro și anuale oferă opțiuni de procesare rapidă. Poți avea anumite facturi procesate în 24 de ore sau chiar până la 5 ore, în funcție de nivelul de abonament. Software-ul prioritizează productivitatea, permițându-ți să respecți termene limită strânse și să furnizezi serviciile convenite contractual.

Alătură-te comunității în creștere de contabili freelanceri care au descoperit nenumăratele beneficii ale utilizării Billheap. Spune „la revedere!” introducerii manuale a datelor și apelează la eficiența simplificată. Viitorul contabilității este tot mai aproape cu software-ul nostru de ultimă oră, conceput pentru a simplifica volumul de muncă și pentru a îmbunătăți productivitatea generală.

Nu mai pierde niciun minut cu procesarea laborioasă a facturilor. Utilizează puterea automatizării cu Billheap! Vizitează site-ul nostru astăzi și încearcă confortul, acuratețea și viteza pe care software-ul nostru le oferă contabililor independenți. Billheap este aici pentru o nouă experiență spre succes!

Ai întrebari? Hai să ne vedem la un call online! Click aici
Made on
Tilda